Bib zoekt voorlezers

De bib zoekt enthousiaste voorlezers!

De bib organiseert gedurende het hele jaar voorleesactiviteiten voor luisterende oortjes en jonge lezertjes (+- 3 tot 8 jaar). Elke laatste woensdag van de maand, van 15u tot 16u, organiseert de bib een Verhalenparade. En we trekken er regelmatig op uit met de voorleescaravan.

Profiel van de voorlezer:

• je leest graag verhalen voor en je kan je hierop goed voorbereiden;
  • je gaat helemaal op in het voorlezen van een verhaal en de kinderen hangen aan je lippen;
  • je kan je af en toe vrijmaken op woensdagnamiddag of in het weekend;
  • je kan eventueel ook knutselopdrachtjes voor kleuters voorbereiden en uitwerken;
  • je bent bereid om de workshop ‘Voorlezen, durven en doen’ te volgen van Linc vzw (deze workshop krijg je gratis aangeboden in de bib op woensdag 18 en woensdag 25 oktober 2017 om 19u, inschrijven verplicht!).

Je kiest zelf op welke activiteit je wil voorlezen; we sturen af en toe een oproep via e-mail.

Graag verwelkomen we je in het team van de voorleesvrijwilligers!

Interesse?
Meld je aan de balie van de bib of stuur een e-mail naar bibliotheek@boom.be .