Boekenverkoop For Life

Boekenverkoop for Life

In januari 2017 lanceerde de bib een pop-up store in de Blauwstraat nr. 56. Je koopt er gepensioneerde bibliotheekmaterialen voor een spotprijsje. Ook de spulletjes waarmee de pop-up ingericht is, kan je kopen. Al deze leuke spullen komen van kringloopwinkel Ecoso. Vele Bomenaars brachten hun oude boeken naar de pop-up , en ook deze materialen kregen een tweede leven.
Eind december sluit de pop-up van de bib definitief de deuren.

Music for Life

Deze laatste maand staat de pop-up in het teken van Music For Life.
Het bib-team en vrijwilligers van Boomse Oxfam Wereldwinkel slaan de handen in elkaar en realiseren meer openingsuren en enkele leuke acties voor Music For Life.

Openingsuren in december

Vanaf 2 december is de pop-up bijna alle dagen open:

• dinsdag en woensdag: open van 13.00u tot 17.00u;
  • donderdag: open van 10.00u tot 12.00u;
  • vrijdag: open van 13.00u tot 17.30u;
  • zaterdag: open van 10.00u tot 17.00u;
  • zondag en maandag: gesloten

Zaterdag 23 december is de laatste opening van de pop-up.

Wat valt er te beleven in december?

Het is je laatste mogelijkheid om een tweedehandsboek of spulletjes van de kringloopwinkel op de kop te tikken. Waag je kans met het MFL-rad en misschien win jij wel een ticket voor een film- of familievoorstelling van CC De Steiger. Win 10 kilo boeken.

Zaterdag 2 december 2017

• 14.00u – 15.00u Voorleesuurtje
    De voorleesmadam leest leuke verhaaltjes voor. Zet je gezellig op de kussentjes en luister mee. De verhalen zijn voor kinderen van 3 tot 8 jaar.
  • 14.00u - 16.00u Johan Hoedt in de Blauwstraat
    Ontmoet Johan Hoedt: hij heeft een leuk gedichtje voor je klaar!

Zaterdag 9 en zondag 10 december 2017

• Het zijn ‘Kadodagen’ in de Wereldwinkel.
  • Profiteer van de extra zondagopening van de pop-up: van 10.00u tot 17.00u.

Zaterdag 16 december

• 12.00u tot 17.00u Bookface
    Ken je de Bookface rage op Instagram? Je gaat op de foto met een boek, niet zo maar een boek, maar eentje met een gezicht of lichaam erop dat je voor je houdt… alsof het je eigen lichaam is. Verover je mee de social media?
  • 14.00u - 16.00u Johan Hoedt in de Blauwstraat
    Ontmoet Johan Hoedt: hij heeft hij een leuk gedichtje voor je klaar!
  • 14.00u tot 16.00u Kindergrime
    Onze grimeur staat met zijn schminkkoffer klaar om je kindje om te toveren in een prinses, een vlinder, een tijger,…?

Zaterdag 23 december

• 12.00u tot 17.00u Bookface
  • 14.00u tot 16.00u ‘Boekegeltjes’ knutselen
    Tover een oud boek om tot een leuk boekegeltje. Prototypes van het boekegeltje zijn al gespot op de balie in de bib.

De opbrengst van de boekenverkoop in december en van alle extra acties, gaan via Music for Life integraal naar Booms Welkom vzw.

Steun het goede doel en spring binnen in de pop-up!