Digitale Week

van 14u tot 15u30
voor kinderen van 5 tot 7 jaar
€ 3

Op een speelse manier maken kinderen kennis met verschillende digitale toepassingen zoals een echte robot, augmented reality en toffe apps. Ze proeven van een gevarieerd digitaal aanbod.

Voor de ouders: de workshop is op maat van kinderen. Om 15u30 eindigt de workshop en dienen kinderen opgehaald te worden.

• Workshop ‘Internetbankieren

dinsdag 24 oktober 2017
van 9u30 tot 12u
€ 3

Wil je graag je bankzaken van thuis uit opvolgen?
Tijdens deze workshop leer je rekeningen beheren, overschrijvingen uitvoeren, en wat je nodig hebt om veilig te bankieren met je computer.
Je volgt de les met je eigen laptop. Geen tablets of smartphones!

• Cursus ‘Leren werken met een (Android!) tablet’: VOLZET

Les 1: maandag 30 oktober 2017, van 13u tot 15u30 OF vrijdag 3 november 2017, van 13u30 tot 16u
Les 2: vrijdag 10 november 2017, van 13u30tot 16u
Les 3: vrijdag 17 november 2017, van 13u30 tot 16u
€ 5 / cursus

Veel mensen kopen tegenwoordig een tablet. Tijdens deze drie lessen leer je stap voor stap werken met je tablet.
Je brengt zelf je tablet en lader mee. Opgelet: deze cursus is specifiek gericht op het leren werken met een tablet onder het Android systeem.
De bib organiseert 1 keer per week een vrijblijvend oefenmoment.

Deze cursus is al volzet: schrijf je in op de reservelijst en we nemen contact met je op van zodra er een nieuwe cursus gepland wordt.

inschrijven: aan de balie van de bib, 03 888 38 52 of via bibliotheek@boom.be

De Digitale Week is een jaarlijkse campagne om mensen digitale vaardigheden bij te brengen, ze mediawijs te maken en volop te laten genieten van de mogelijkheden van digitale cultuur.

Van 20 oktober tot en met 5 november 2017 loopt de twaalfde editie van de de Digitale Week. Tijdens deze extra lange editie organiseren honderden lokale organisaties in heel Vlaanderen en Brussel 1000 activiteiten waarbij het gebruik van multimedia centraal staat. Alle info: www.digitaleweek.be