De boekenwurmen van de leeskring!

Lezen is heerlijk! Je duikt in een wereld vol personages, gebeurtenissen, inspirerende gedachten en ideeën. In de leeskring kan je je leeservaringen uitwisselen, het gelezen boek binnenste buiten keren, en vooral veel meer in het boek ontdekken dan je zelf had gelezen.

Onder leiding van boekenwurm en romanist Erna Wauters worden er elk schooljaar 6 boeken gelezen en besproken.

Het maakt niet uit of je een doorwinterde boekverslinder bent, of je nog maar pas op het literaire pad begeeft: iedereen kan meedoen en zijn leeshorizonten verruimen.

De bijeenkomsten vinden plaats op woensdagavond om 19u30 in de leeszaal. De bibliotheek stelt voor iedereen een exemplaar van de te lezen boeken ter beschikking.

Heb je interesse om deel te nemen of wil je graag meer info? Neem contact op met de bib (vraag naar Dara De Bruyn).