Workshop ‘Indonesische special drink ceremonie’

woensdag 17 januari 2018
van 19u30 tot 21u
€ 3

Je maakt samen met Irien Damayanti enkele typische Indonesische drankjes klaar: cendol, een dessertdrankje op basis van kokos, rijstmeel en Javaanse suiker, thee of koffie met gember of een ander lekker drankje.
Irien spreekt ook over de cultuur en het dagelijks leven in Indonesië.

Wil je graag deelnemen? Schrijf je snel in, en betaal aan de balie het inschrijvingsgeld; het aantal plaatsjes is beperkt!

EUROPALIA is een toonaangevend internationaal festival dat om de twee jaar zijn aandacht vestigt op een land en zijn cultureel erfgoed. EUROPALIA INDONESIA gaat door van 10 oktober 2017 tot 21 januari 2018.

De bibliotheek neemt ook deel aan Europalia Indonesia en plaatste al enkele activiteiten op haar kalender. De nieuwjaarsreceptie van de bib op 20 januari is het einde van alle activiteiten van de bib tijdens Europalia.