Het dragen van een mondmasker is in de openbare ruimte in heel Boom verplicht voor iedereen vanaf 12 jaar. Ook binnen in de bib ben je verplicht om je mondmasker te dragen.

 

 

 

Get started right away

UIt agenda: activiteiten in de bib

Tentoonstelling

Fototentoonstelling ‘Part 1: The Mirror Symmetry. Part 2: Street romance’ - Maria Kolesova // verlengd

When
Van 22 februari 2020 tot 4 september 2020
Price
Free

Maria Kolesova is een jonge fotograaf uit de Rupelstreek. Zij neemt graag beelden met haar smartphone: ‘random shots’ die ze verwerkt tot collages. Het bib-team nodigt je graag uit op de opening op zaterdag 22 februari om 11u. De tentoonstelling wordt verlengd tot en met 4 september 2020.

Theatervoorstelling

GEANNULEERD - Korenbloemblauw, vertelling met muziek

When
vrijdag 4 september 2020
Price
Free

Hoe was het leven in de Tweede Wereldoorlog? Leentje De Coninck en Roland Bergeys vertellen verhalen en anekdoktes van mensen uit onze streek die de oorlog en de bevrijding van dichtbij meemaakten. Bart Wils begeleidt de vertelling met prachtige accordeonmuziek. Leef mee met deze ontroerende en waargebeurde verhalen. De vertelling maakt deel uit van het programma van de Bevrijdingsfeesten te Boom.

Tentoonstelling

Tentoonstelling 'Levensverhalen in beeld'

When
Van 12 september 2020 tot 7 november 2020
Price
Free

Zorgbedrijf Antwerpen tekent levensverhalen van senioren op. Ondertussen schreven ze meer dan 200 verhalen, die allemaal resulteerden in een hardcover boek voor de senior zelf of voor familie en vrienden. De mooiste foto’s en fragmenten zijn gebundeld in deze tentoonstelling. De expo schetst een beeld van de tijdsgeest waarin de tachtigers en negentigers van vandaag opgroeiden. Je bent ...

Latest acquisitions