Bib schrapt alle activiteiten dit najaar

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft het lokaal bestuur van Boom beslist om alle eigen evenementen te annuleren en dit al minstens tot het einde van 2020.

De bib schrapt daarom alle geplande cursussen, lezingen en workshops. 

 

sfeerbeeld bibliotheekrekken_cop.Yannig Van de Wouwer

Beslissing College van Burgemeester en Schepenen 27 juli 2020

Door de verhoogde coronabesmetting in onze gemeente heeft het College van Burgemeester en Schepenen onder andere beslist dat alle eigen gemeentelijke activiteiten en evenementen, ook van het cultuurcentrum De Steiger, worden geschrapt. 

"Op die manier geven we het goede voorbeeld en dragen we onze steen bij tot het indijken van de crisis en kunnen we hopelijk onze lokale middenstand en horeca vrijwaren. Boom feest graag en er is altijd wat te doen in onze gemeente, maar nu even niet. Moest de coronasituatie toch nog een positieve wending krijgen, kunnen we nog bekijken of er nog iets van gemeentelijke initiatieven mogelijk is", klinkt het.

 

Je bent ingeschreven voor een cursus, lezing of workshop van de bib?

Het bib-team neemt contact met je op in de loop van augustus.

Grote collectie boeken...

De bib blijft open! Je bent van harte welkom om een stapel materialen te kiezen en uit te lenen. De bib heeft een mooi en groot aanbod aan boeken voor jong en oud, cd's, films, tijdschriften en strips. 

 

tot snel in de bib!
het bib-team